Registrarse
|
Ingresar
Argentina
Buscar:
Alimentos
Recetas
En Forma
Miembros
Mi FatSecret
Alimentos
Recetas
En Forma
Comunidad
Comunidad
Miembros
Vickiauntmick
Diario
14 may. 18
Diario de Vickiauntmick, 14 may. 18
Perfil de Vickiauntmick
|
< Entrada anterior
|
Entrada siguiente >
Fresh garden romaine with Field Roast and Roasted Red Pepper and Reduced Balsamic dressing. So damn tasty!
Ver Calendario de Dieta
, 14 mayo 2018:
1294 kcal
Grasa: 32,41g | Prot: 63,13g | Carbh: 190,35g.
Desayuno:
Coffee (Brewed From Grounds).
Almuerzo:
Celery, Sweet Onions, Bella Baby Bell Peppers, Roma Tomatoes, Hendrickson's Sweet Vinegar & Olive Oil Dressing, Green Giant Hass Avocado, Dole Romaine Lettuce.
Cena:
Pastene Roasted Red Pepper, Sweet Onions, Alessi Balsamic Reduction, Dole Romaine Lettuce, Roma Tomatoes, Field Roast Stuffed Celebration Roast.
Pasa Bocas / Otros:
Grapes (Red or Green, European Type Varieties Such As Thompson Seedless).
más...
3327 kcal
Ejercicio:
Fitbit - 24 horas.
más...
52 Seguidores
Apoyo
Comentarios
Salad, my favorite
14 may. 18 por el miembro:
bango1
Looks delicious!
14 may. 18 por el miembro:
jengetfit123
I want some Now !!!!! ;) You've unleashed the beast .....I'm so hungryyyyyyyyyyyyyy!
14 may. 18 por el miembro:
wright2018
I do enjoy your vegan dishes. Love seeing what you come up with next :)
14 may. 18 por el miembro:
kattay
looks delicious
15 may. 18 por el miembro:
Retta Smith
Thank you everyone :)
15 may. 18 por el miembro:
Vickiauntmick
looks really good!
15 may. 18 por el miembro:
marshakanady
looks really yummy
15 may. 18 por el miembro:
B_DIXON
I just ate, but all these posts are making me hungry again. I'll go get some water.. that may do the trick.
15 may. 18 por el miembro:
dboza
an appetizing looking meal you have there thank you for sharing;)
15 may. 18 por el miembro:
maxie4
This looks good. I need the recipe.
15 may. 18 por el miembro:
Rannyroo
No actual recipe... It was a jar of roasted red peppers that were almost gone. Maybe 1/2 a cup left in the juice they come packed in. I sprinkled the peppers on my salad and used the jar liquid and a few peppers, and about a tablespoon of reduced balsamic vinegar. Blended that up smooth and poured on my salad. Had just the right amount of tart and sweet with a smokey undertone from the roasted peppers.
15 may. 18 por el miembro:
Vickiauntmick
Enviar un Comentario
Debes iniciar sesión para enviar un comentario. Has clic
Aquí
para iniciar sesión
Peso Histórico de Vickiauntmick
Ver la Historia Completa