Diario de Vickiauntmick, 09 jun. 18

I made a thing. I dont bake...ever...so this was a huge deal. Its vegan, pilsbury white cake w/ chia egg replacer, whipped coconut cream, crushed pineapple that I turned into a glaze, and topped with pecans. Its amazing. My dad hasn't figured out its vegan

Ver Calendario de Dieta, 09 junio 2018:
2478 kcal Grasa: 131,94g | Prot: 57,30g | Carbh: 277,77g.   Almuerzo: Tomatoes, Field Roast Stuffed Celebration Roast. Cena: Wal-mart Deli Amish Macaroni Salad, Olive Oil, Radishes. Pasa Bocas / Otros: Pecan Nuts, Whole Foods Market Turbinado Raw Sugar, Trader Joe's Organic Coconut Cream, Upside Down Cake (All Fruits). más...
2842 kcal Ejercicio: Fitbit - 24 horas. más...

44 Seguidores    Apoyo   

Comentarios 
That looks bomb. 
09 jun. 18 por el miembro: jengetfit123
Yummm... Looks great! 
09 jun. 18 por el miembro: um_autaviah
Looks delicious  
09 jun. 18 por el miembro: skinnyminny54
It looks amazing!  
09 jun. 18 por el miembro: oatsandstuff
wow! 
09 jun. 18 por el miembro: Whiteflower52
😮 looks great!  
09 jun. 18 por el miembro: Kevinlyfellow
i need that! 
09 jun. 18 por el miembro: marshakanady
I care not about macros. It was for a family gathering today at the lake. 
10 jun. 18 por el miembro: Vickiauntmick
It was a Pillsbury whit cake mix that I used vegan butter and chia seed as an egg replacer. I whipped the coconut cream into whipped topping and made the pineapple into a glaze 
10 jun. 18 por el miembro: Vickiauntmick

     
 

Enviar un Comentario


Debes iniciar sesión para enviar un comentario. Has clic Aquí para iniciar sesión
 


Peso Histórico de Vickiauntmick


Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.