06 dic. 22 por el miembro: johncip
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06 dic. 22 por el miembro: Bemusedmarble
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06 dic. 22 por el miembro: sk.17
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Mmmmm mmmmm
@john: now I want bread too!!
06 dic. 22 por el miembro: 3dkids2
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06 dic. 22 por el miembro: Diana 1234
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Johncip and 3d, https://sallysbakingaddiction.com/homemade-artisan-bread/ use 4/3 cup water. The longer you let the dough rest the better it tastes (up to 3 days). I used a convection oven so it cooked much faster.
06 dic. 22 por el miembro: moopie321
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Bemused, you got it❣️🥖 🍖 🧈
06 dic. 22 por el miembro: moopie321
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Diana, special plate for you and your army 💪
06 dic. 22 por el miembro: moopie321
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Sk, it was my first attempt and it got burned but it was also raw. Haha. I cooked it longer then scraped off the burnt parts.
06 dic. 22 por el miembro: moopie321
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Looks good, One of my favorites, my cousin makes homemade prosciutto. 👍🏻😊
07 dic. 22 por el miembro: Kennyn27
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07 dic. 22 por el miembro: NAVYWIFESKI
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Kennyn, now that is a super yummy skill❣️
07 dic. 22 por el miembro: moopie321
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07 dic. 22 por el miembro: moopie321
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07 dic. 22 por el miembro: NAVYWIFESKI
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Kryptonite! Who can stop at one?
07 dic. 22 por el miembro: karen40.poole
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07 dic. 22 por el miembro: -MorticiaAddams
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Karen, chewing very slowly helps.
07 dic. 22 por el miembro: moopie321
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Morticia, this was better than store bought bread but not the best bread I’ve had. It probable needs more time
07 dic. 22 por el miembro: moopie321
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08 dic. 22 por el miembro: buenitabishop
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