Diario de grand89, 13 abr. 15

: -( I figured being as busy as I am, I figured my weight would start going down. I guess not.
91,8 kg Disminuído hasta ahora: 22,0 kg.    Aún para ir: 1,1 kg.    Dieta seguida: Bien.

Ver Calendario de Dieta, 13 abril 2015:
2667 kcal Grasa: 79,89g | Prot: 111,61g | Carbh: 333,93g.   Desayuno: Milk (2% Lowfat with Added Vitamin A), General Mills Cheerios Protein. Almuerzo: Baby Carrots, Frigo Cheese Heads Original String Cheese, Lay's Sour Cream & Onion Potato Chips, Cherry Tomatoes, Smart Ones Classic Favorites Salisbury Steak, Smart Ones Classic Favorites Salisbury Steak. Cena: Dos Equis XX Lager, Lettuce Salad with Cheese, Tomato and/or Carrots, Olive Garden Penne Pasta. Pasa Bocas / Otros: Milk (2% Lowfat with Added Vitamin A), Pillsbury Cookies Ready To Bake - Chocolate Chunk & Chip. más...
3485 kcal Ejercicio: Entrenamiento con Pesas (Moderado) - 55 minutos, incline - 15 minutos, Trabajo de Escritorio - 8 horas, Descansando - 9 horas y 50 minutos, Durmiendo - 5 horas. más...
Ganando 0,4 kg a la Semana

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Comentarios 
sometimes takes our bodies a few days to "catch up" and show a loss...AND you are working on that last 20% of your goal...that is always more difficult... Congrats on ALL you have accomplished so far and wishing you and yours victory in your every contest this week. Take Care Buddy :) 
13 abr. 15 por el miembro: SuccessThisTime58
It's alright. You should get it next time! 
13 abr. 15 por el miembro: meohmy125
Muuuuuuuuuuuuuah! Don't get discouraged :) 
13 abr. 15 por el miembro: Socolova
I know what you mean! Keep after it! :-) 
13 abr. 15 por el miembro: BeGracious
Stay positive. Our bodies like to be stubborn and trick us sometimes, but the real results can show up a little later. Just stay on your healthy path. 
17 abr. 15 por el miembro: Jillzee00

     
 

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