Marinated Olives, Red Pepper and Artichoke Hearts
Rendimientos: 5 porcion(es)
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: scullme
Marinated Olives, Red Pepper and Artichoke Hearts
Great way to get more fiber and fight belly fat.
Ingredientes
Instrucciones
- Cut red pepper into match stick size strips.
- Thaw and drain artichoke hearts. Cut lengthwise.
- Trim and quarter mushrooms. Chop olives (use pitted olives).
- Whisk first 6 ingredients in large bowl to blend.
- Add vegetables and olives. Toss to coat. Season with salt and pepper.
- Cover and refrigerate at least 2 hours, stirring occasionally. Let stand at room temperature 30 minutes before serving.
- Note: this can be made 1 day ahead if kept refrigerated.
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Resumen Nutricional:
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Hay 285 calorías en una porción de Marinated Olives, Red Pepper and Artichoke Hearts.
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Desglose de Calorías: 81% grasa, 15% carbh, 4% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1192 kj
285 kcal
Carbohidratos
11,3g
Azúcar
3,16g
Proteína
2,88g
Grasa
26,83g
Grasa Saturada
3,574g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
2,539g
Grasa Monoinsaturada
17,194g
Colesterol
0mg
Fibra
4,7g
Sodio
312mg
Potasio
172mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (15%)
Grasa (81%)
Proteína (4%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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