Rendimientos: 12 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 35 mins
Comida tipo:
Salsas y Condimentos
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Bren911
Broadbean Dip
A great dip for raw vegetables or to shmeer on some crisy bread.
Ingredientes
Instrucciones
- Cook shelled beans in boiling salted water for 30 seconds, then drain, reserving 1 cup of cooking liquid.
- Cool beans then squeeze from skins.
- Cook beans and garlic in 2 tbsp olive oil in a heavy based fry pan for 20 minutes until beans are soft, breaking beans up and adding enough cooking water to form a coarse paste.
- Process beans in a food processor to a smooth paste.
- Stir in lemon juice, 2 tbsp olive oil and season to taste.
- Toss endive over high heat in some olive oil until just wilted, add vinegar and chilli flakes and season.
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Resumen Nutricional:
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Hay 166 calorías en una porción de Broadbean Dip.
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Desglose de Calorías: 21% grasa, 55% carbh, 24% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
694 kj
166 kcal
Carbohidratos
23,5g
Azúcar
2,3g
Proteína
10,32g
Grasa
4,06g
Grasa Saturada
0,586g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,64g
Grasa Monoinsaturada
2,585g
Colesterol
0mg
Fibra
10,6g
Sodio
64mg
Potasio
525mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (55%)
Grasa (21%)
Proteína (24%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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