Rendimientos: 4 porcion(es)
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: webms
Pumpkin Custards
Tastes just like pumpkin pie but without the guilt or fat.
Ingredientes
Instrucciones
- In a medium mixing bowl, beat egg whites till foamy.
- Stir in canned pumpkin, evaporated skim milk, sugar, cinnamon, ginger, allspice and salt.
- Place four 6 ounce custard cups or ramekins in a shallow baking pan. Pour pumpkin mixture into cups.
- Place the baking pan containing the cups on the oven rack. Pour boiling water around custard cups in baking pan to depth of 1".
- Bake in a 325° F (160° C) oven for 35 to 40 minutes or till a knife inserted near the center comes out clean.
- Remove custard cups from water. Serve warm or chilled. If desired, garnish with fat free dessert topping.
94 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
A great alternative to pumpkin pie, will be making this a ton this holiday season!
17 oct. 08 por el miembro: FeeBeeBud
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Resumen Nutricional:
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Hay 104 calorías en una porción de Pumpkin Custards.
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Desglose de Calorías: 3% grasa, 75% carbh, 23% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
436 kj
104 kcal
Carbohidratos
20,25g
Azúcar
17,04g
Proteína
6,11g
Grasa
0,31g
Grasa Saturada
0,151g
Grasa Poliinsaturada
0,015g
Grasa Monoinsaturada
0,054g
Colesterol
2mg
Fibra
1,9g
Sodio
269mg
Potasio
315mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (74%)
Grasa (3%)
Proteína (23%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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