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Chili Rellano Casserole
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Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
20 mins
Tiempo de Cocción:
45 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro:
Lestatnaz
Chili Rellano Casserole
A wonderful Mexican dish.
Ingredientes
1 taza milk
3 grandes eggs
1/2 taza flour
4 cups shredded Monterey cheese
27 onza green chili peppers
15 onza tomato sauce
Instrucciones
Spray 13 x 9 x 2" pan with non-stick cooking spray. Remove stems (if needed) and seeds from peppers. Slit them down the side and lay them flat on paper towels and dab dry.
Layer of chilis on the bottom. Then layer with cheese. Continue until all chilis and cheese are used, ending with a cheese layer.
Beat eggs until very thick. Add flour and milk and mix until well blended. Add some salt to taste and pepper if you like. Pour over casserole.
Bake at 350 °F (175 °C) for about 40 minutes until top is golden brown.
Pour can of tomato sauce over casserole and continue to bake for another 15 minutes.
Take casserole out of oven and allow to rest for at least 20 minutes before cutting. Serve warm with a dollop of sour cream.
Note: you can use whatever chilis (mild, medium or hot) you prefer as well as a Mexican mix of cheese. You can spice up tomato sauce with chili powder, onion, garlic, oregano, cumin, etc and also sprinkle a bit of cheese on top for a nice look.
127 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
Revisiones
This recipe has GREAT bones!!! We switched it up to Mexican blend cheese instead of the Monteray Jack. I would add onions to it. It's missing a couple of flavors,.. but this recipe could go from 3 to 5 stars VERY easily!!! Worth a try- MOS DEF!!
02 oct. 12 por el miembro:
SassyZinger
I really like this. I cut the cheese in half and put red chili sauce on top.
12 may. 12 por el miembro:
Dneale
Tried this recipe out yesterday and I think the egg mixture ruined the dish. I think it would have been fine just with the chilis and cheese.
22 mar. 12 por el miembro:
kina87
too high carbs for Atkins WOE....would need to find sub for white flour
05 oct. 11 por el miembro:
suzyq70
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Resumen Nutricional:
Hay 215 calorías en una porción de Chili Rellano Casserole.
Desglose de Calorías:
56% grasa
, 20% carbh, 24% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
897 kj
214 kcal
Carbohidratos
10,84g
Azúcar
2,85g
Proteína
12,92g
Grasa
13,35g
Grasa Saturada
7,852g
Grasa Poliinsaturada
0,677g
Grasa Monoinsaturada
3,906g
Colesterol
88mg
Fibra
1,8g
Sodio
485mg
Potasio
286mg
11%
de IDR*
(214 cal)
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (20%)
Grasa (56%)
Proteína (24%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías
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