Vegetable Stir Fry with Brown Rice
Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 10 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: meatcake
Vegetable Stir Fry with Brown Rice
A quick and tasty veggie stir fry that will remind you of your favorite Chinese restaurant.
Ingredientes
Instrucciones
- Add sunflower oil to wok or deep frying pan/skillet.
- Heat wok on high for a few minutes, until smoke starts coming off the bottom.
- Put a tablespoon of soy sauce in the oil. Pick up the wok and move the oil and soy sauce to coat.
- Prepare brown rice.
- Add frozen Asian vegetables to wok (expect some steam).
- While vegetables are cooking, mix chicken broth in a bowl with a tablespoon of soy sauce and corn starch. Mix with a fork until it looks cloudy and nearly white.
- Once vegetables are no longer frozen, add the mixture to the wok. Make sure to stir before adding so the corn starch does not coagulate. This will create a nice thick brown sauce.
- Once the sauce is properly thickened (only a few minutes), the dish is done. Serve it with the brown rice and enjoy.
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Resumen Nutricional:
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Hay 251 calorías en una porción de Vegetable Stir Fry with Brown Rice.
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Desglose de Calorías: 36% grasa, 52% carbh, 13% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1049 kj
251 kcal
Carbohidratos
31,6g
Azúcar
2,08g
Proteína
7,7g
Grasa
9,66g
Grasa Saturada
0,808g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
4,543g
Grasa Monoinsaturada
1,49g
Colesterol
0mg
Fibra
3,5g
Sodio
380mg
Potasio
122mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (51%)
Grasa (36%)
Proteína (13%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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