Rendimientos: 6 porcion(es)
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A warming autumn/winter soup.
Ingredientes
Instrucciones
- Melt butter in a large sauce pan. Add squash, onions and carrots and sauté for 5 minutes over medium heat.
- Add chicken broth, cover and simmer until vegetables are tender.
- Remove from heat. Add yogurt, evaporated milk and maple syrup.
- Transfer in small batches to a blender or food processor and puree. Note: I have a stick blender and just use it while the soup is still in the pot. I find it to be less messy.
- Return to sauce pan and heat over medium heat until hot.
- Salt and pepper to taste.
- Note: optional garnish with 1 tablespoon of plain non-fat yogurt or sour cream.
31 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
This a great way to incorporate veggies.
14 oct. 08 por el miembro: NancyJohnson
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2 pts per serving without the butter, using spray oil. Excellent milk and veggie source for the kids.
29 ene. 08 por el miembro: Bible Bliss
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Refrigerio sabroso, húmedo y rico en fibra.
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No es el típico desayuno o merienda.
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Sabroso, saludable y rico en fibra.
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Desayuno sabroso y rápido.
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Resumen Nutricional:
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Hay 153 calorías en una porción de Butternut Bisque.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 27% grasa, 54% carbh, 19% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
639 kj
153 kcal
Carbohidratos
21,68g
Azúcar
13,32g
Proteína
7,66g
Grasa
4,81g
Grasa Saturada
2,746g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,361g
Grasa Monoinsaturada
1,375g
Colesterol
12mg
Fibra
1,8g
Sodio
146mg
Potasio
571mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (54%)
Grasa (27%)
Proteína (19%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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