Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 2 mins
Tiempo de Cocción: 25 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Super fast and delicious spicy Mexican soup.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat oil in a large sauce pan over medium heat. Add onion and jalapeno; cook, stirring often until they are tender, about 5 minutes. Stir in garlic; cook 30 seconds more.
- Add broth (low sodium if possible), increase heat to high, and bring to a rapid simmer. Add chicken and cook until no longer pink, about 3 minutes.
- Stir in salsa, bring back to a simmer, season with salt and pepper to taste, and serve hot.
- Note: servings are approximately 2 1/2 cups. Jalapeno can be left out if soup is too spicy.
1698 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Too much sodium
24 jul. 16 por el miembro: atlcracker
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Super easy! I made it tonight, I'm glad I did'nt add the jalape~o because is spicy enough for me.
24 oct. 13 por el miembro: Thing 1
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Really tasty soup. I used two cans of mild rotel diced tomatoes instead of the salsa (I didn't have any salsa at the time) and added two zucchini's and a can of corn.
18 ene. 13 por el miembro: MikeyD76
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This soup is delicious ! At last I've found something that fills me up and I enjoy eating.
17 ene. 13 por el miembro: laura1976b
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Anything with salsa has got to be soooo---good
24 oct. 11 por el miembro: Pine Vallet Rita
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super easy and very delicious! i usually like spicy foods but just that one jalapeno gave it a real kick!
31 ago. 11 por el miembro: sk1129
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OMG! Yummie!! I used medium salsa and added black beans! Thank u!! =)
09 may. 11 por el miembro: Koolbeanz
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Very easy to make, I used medium salsa because that was what I had at home and it was too spicy for me but my husband loved it. Will definitely make again using mild!
12 abr. 11 por el miembro: katielynn
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Fantastic, quick, and easy! I substituted poblano pepper for the jalapeno and added some cilantro. We really enjoyed it.
11 feb. 11 por el miembro: kwidacki
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I LOVE this recipe! I added some slivers of homemade tortilla chips and some cheddar cheese.
04 feb. 11 por el miembro: panda332
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Resumen Nutricional:
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Hay 279 calorías en una porción de Mexican Chicken Soup.
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Desglose de Calorías: 20% grasa, 18% carbh, 62% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1166 kj
279 kcal
Carbohidratos
12,46g
Azúcar
4,85g
Proteína
42,76g
Grasa
6,23g
Grasa Saturada
0,948g
Grasa Trans
0,042g
Grasa Poliinsaturada
1,808g
Grasa Monoinsaturada
2,762g
Colesterol
99mg
Fibra
2,4g
Sodio
1878mg
Potasio
888mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (18%)
Grasa (20%)
Proteína (62%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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