Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
2 porcion(es)
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: laura-hilary

Roasted Butternut Squash with Garlic

A yummy comforting treat. Roasting the squash and the garlic brings out the sweet flavour in them.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat the oven on a medium heat.
  2. Chop the squash in half, then peel and remove all the pulp and pips.
  3. Cut the squash in to bite size chunks and place in a baking tray, at least 1" deep.
  4. Add the garlic still in the skins, spreading them out (they steam inside and go all soft).
  5. Cut the butter into little chunks, distribute evenly and add the black pepper.
  6. Put in the oven and cook till soft all the way through, the longer it cooks, the sweeter it is, turning it all over every so often, so the melted butter covers all the chunks and it all cooks evenly.
  7. The garlic does not strongly flavor the squash but the cloves can be taken out of their skins once cooked and eaten with the squash.
  8. Adding some streaky bacon can work as well.
126 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Does anyone have a weight or measurement on the amount of squash?
user vote
11 feb. 15 por el miembro: lyndizzle
In case anyone's wondering, it takes about 40 min at 400 for the squash to cook all the way
user vote
27 oct. 11 por el miembro: hpolum
Try tossing it with a little olive oil instead of butter. Bake it at 400 and it will roast nicely and brown on the outside, yummy!!
user vote
30 jul. 07 por el miembro: twinmom219
I tried this with yellow squash. No butternut at the grocery store. I thought it was good except I put too much pepper on it. I like it and will have it again. With less pepper.
user vote
23 jul. 07 por el miembro: soapnest
Better without butter.
user vote
01 mar. 07 por el miembro: Penelope

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Aperitivos Platos para Acompañar

Recetas más Recientes

por el miembro: nacna
Receta sana y fácil.
por el miembro: giselamolnar
Rico, húmedo y alto en fibra.
por el miembro: erilicette.99
Sabroso, saludable y rico en fibra.
por el miembro: paulitamsl
Receta de desayuno suave, rápida y sencilla.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 162 calorías en una porción de Roasted Butternut Squash with Garlic.
Desglose de Calorías: 30% grasa, 64% carbh, 6% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
678 kj
162 kcal
Carbohidratos
28,54g
Azúcar
5,06g
Proteína
2,72g
Grasa
6,02g
Grasa Saturada
3,7g
Grasa Poliinsaturada
0,327g
Grasa Monoinsaturada
1,51g
Colesterol
16mg
Fibra
4,7g
Sodio
51mg
Potasio
824mg
8%
de IDR*
(162 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (64%)
 
Grasa (30%)
 
Proteína (6%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.