Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A light, fragrant chicken tikka masala, served with rice.
Ingredientes
Instrucciones
- Cut the chicken breasts in bite size chunks
- Mix the tikka masala paste with enough of the yoghurt to cover the chicken fully.
- Rub the yoghurt marinade into the chicken pieces and cover with cling wrap. Leave to refrigerate for a minimum of 2 hours, but it is recommended to marinate overnight for maximum taste.
- Fry the onion in a non-stick deep base pan or pot, coated with olive oil spray and cook.
- Add the chicken pieces when the onion is translucent and fry for 5 minutes, turning regularly to prevent burning.
- Add the tomato puree. Simmer at a low heat for 15 minutes gently stirring every now and again to prevent burning.
- Serve with white rice and fresh coriander.
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Desayuno sabroso y rápido.
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Suave, sabroso y alto en fibra.
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No es el típico desayuno o merienda.
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Merienda tierna, deliciosa y baja en carbohidratos.
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Resumen Nutricional:
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Hay 332 calorías en una porción de Chicken Tikka Masala.
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Desglose de Calorías: 7% grasa, 54% carbh, 39% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1387 kj
332 kcal
Carbohidratos
41,94g
Azúcar
7g
Proteína
30,31g
Grasa
2,39g
Grasa Saturada
0,656g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,72g
Grasa Monoinsaturada
0,476g
Colesterol
50mg
Fibra
2,4g
Sodio
190mg
Potasio
506mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (54%)
Grasa (7%)
Proteína (39%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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