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Rendimientos:
1 porcion(es)
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Marinewifey03

Parmesan Mashed Cauliflower

Try mashed cauliflower for yummy lower carbs mashed potatoes.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Boil water on stovetop.
  2. Cut or break cauliflower into small sections, add to boiling water.
  3. Drain cauliflower when it has boiled and is soft enough to mash.
  4. Mash cauliflower and add parmesan cheese.
  5. Add salt and pepper to taste.
82 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
This is amazingly good. The parmesan cheese makes all the difference. Had it with chilli beans over and as a mashed potato substitute with green beans, carrots and snapper tonight
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12 ene. 09 por el miembro: honeybee59

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 166 calorías en una porción de Parmesan Mashed Cauliflower.
Desglose de Calorías: 9% grasa, 63% carbh, 27% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
695 kj
166 kcal
Carbohidratos
30,68g
Azúcar
13,85g
Proteína
13,31g
Grasa
2,01g
Grasa Saturada
1,049g
Grasa Poliinsaturada
0,628g
Grasa Monoinsaturada
0,5g
Colesterol
4mg
Fibra
14,4g
Sodio
249mg
Potasio
1748mg
8%
de IDR*
(166 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (64%)
 
Grasa (9%)
 
Proteína (27%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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