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Rendimientos:
8 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
1 hr
Comida tipo:
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: FatKarateKa

Pizza Inspired Breakfast Casserole

A little variation your a.m. eggs.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 400 °F (200 °C).
  2. Brown the Italian sausage.
  3. Slice and chop the vegetables.
  4. Spread the Italian sausage on the bottom of a 9x11" baking pan. Layer the vegetables on top, then the mozzarella cheese and pepperoni. Lastly pour in the egg substitute.
  5. Bake for 60 to 75 minutes until an inserted knife comes out clean.
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25 nov. 19 por el miembro: armyvet25

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 301 calorías en una porción de Pizza Inspired Breakfast Casserole.
Desglose de Calorías: 53% grasa, 6% carbh, 41% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1261 kj
301 kcal
Carbohidratos
4,13g
Azúcar
2,49g
Proteína
30,52g
Grasa
17,72g
Grasa Saturada
6,732g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
2,267g
Grasa Monoinsaturada
4,076g
Colesterol
61mg
Fibra
0,9g
Sodio
829mg
Potasio
556mg
15%
de IDR*
(301 cal)
15% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (6%)
 
Grasa (53%)
 
Proteína (41%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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