Rendimientos: 12 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 35 mins
Tiempo de Cocción: 13 mins
Comida tipo:
Sopas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: elekra
All-Vegetable Soup
A delicious super low calorie vegetable soup.
Ingredientes
- 1/2 fl oz lemon juice
- 2 tazas, rallado cabbage
- 6 cups vegetable broth
- 1/4 cucharadita black pepper
- 1/2 cucharadita table salt
- 2 cucharaditas fresh thyme, chopped
- 2 tazas, picado broccoli, small florets
- 2 medianas carrots, chopped
- 2 tazas cauliflower, small florets
- 1 tallo, medio celery, diced
- 2 tazas swiss chard, chopped
- 2 diente garlic
- 1 mediana onion, chopped
- 2 cucharadas fresh parsley, chopped
- 2 pequeñas zucchini, diced
- 1 mediano red bell pepper, diced
Instrucciones
- Put garlic, vegetables, thyme and broth into a large soup pot.
- Cover and bring to a boil over high heat; reduce heat to low and simmer, partly covered, about 10 minutes.
- Stir in parsley (or chives); season to taste with salt, pepper and lemon juice (optional).
- Note: if you like thick soups, consider pureeing this recipe in the pot with an immersion blender. Many variations to this recipe, add or leave out vegetables to suit your taste. Save time by using frozen vegetables instead of fresh ones (though the texture of the soup might change a bit).
- Source: based on a Weight Watchers recipe.
980 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Add a package of Onion soup mix, tomato paste and more veggie broth.
01 feb. 15 por el miembro: mrsmax
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Omit the carrots for lower carbs for Atkins induction
29 oct. 14 por el miembro: MADeal1
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Loved this. Added some chilli for a little kick but I do that with pretty much everything!
22 mar. 13 por el miembro: Salbear
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taste is soso, I would change the chard for chinese cabbage and maybe add a bit of lentils or just some tomato paste. Its great to loose weight not too tasty though.
21 sep. 12 por el miembro: d4da
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yes, for most diets, this is a great recipe. it is also very filling.
10 ago. 12 por el miembro: rob53jk
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love it! added wee bit of tomato sooo yummy!
18 feb. 12 por el miembro: toadie
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This sounds delicious..I am on a low carb eating program and this will be perfect...I will omit the carrots and everything else is acceptable....thanks..
17 feb. 12 por el miembro: svdbygrc
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it was really nice changed it a bit tho with the veg do u no if u can frezze it
30 ene. 12 por el miembro: buddy xx
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I love this recipe but instead of swiss chard and cabbage I use bok choy. I also sometimes add a little barley to it.
11 nov. 11 por el miembro: mld0915
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Loved it!
01 nov. 11 por el miembro: richast
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Receta sana y fácil.
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No es el típico desayuno o merienda.
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Suave, sabroso y alto en fibra.
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Merienda simple, muy cursi y deliciosa.
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Resumen Nutricional:
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Hay 32 calorías en una porción de All-Vegetable Soup.
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Desglose de Calorías: 5% grasa, 76% carbh, 18% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
132 kj
32 kcal
Carbohidratos
6,87g
Azúcar
3,35g
Proteína
1,64g
Grasa
0,22g
Grasa Saturada
0,038g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,088g
Grasa Monoinsaturada
0,018g
Colesterol
0mg
Fibra
2,1g
Sodio
300mg
Potasio
285mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (77%)
Grasa (5%)
Proteína (18%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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