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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
45 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Liz Proctor

Stuffed Green Peppers

Delicious hearty peppers stuffed with ground beef, rice, onion and tomatoes.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Cut tops off green peppers and remove seeds and membrane. Precook green pepper cups in boiling salted water about 5 minutes; drain. Sprinkle inside of cups generously with salt.
  3. Cook lean ground beef and onion till meat is lightly browned. Season with salt and dash of pepper.
  4. Add tomatoes, water, uncooked long grain rice, and Worcestershire sauce.
  5. Cover and simmer till rice is tender, about 15 minutes.
  6. Stuff peppers with mixture; stand upright in 10 x 6 x 1/12" baking dish. Bake uncovered for 20 to 25 minutes.
  7. After simmering you can optionally stir in a cup of shredded American sharp cheese into the mixture before stuffing the peppers if desired.
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Revisiones 
This is one of my favorite recipes. I have made it a handful of times now and is always a winner. I always use fresh tomatoes instead and is just as good.
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10 ene. 14 por el miembro: trb1017
I switched out ground turkey for the ground beef & used Rotel instead of canned tomatoes. Very yummy! Great leftovers too! I will definitely be making this again!
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16 ene. 12 por el miembro: alideni
I substitute "Boca" or "Morning Star" crumbles instead of lean ground beef, and we cannot tell the difference. Also, easy to switch out the rice for brown rice and the American Cheese for lowfat Mozzarela (for taste mostly)
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17 ene. 11 por el miembro: Tami_M
Easy but every full of flavor.
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04 ene. 11 por el miembro: Poorthing
Very easy to prepare. I did add a can of tomato sauce to the recipe for extra flavor and served it with mashed potatoes. For WW people, the entire meal was 10 pts total for dinner. My family loved it! Will definitely cook this again
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20 abr. 10 por el miembro: drewsmom
wanted to try this;6 points
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14 mar. 10 por el miembro: fitzsweets1
Great with a nice salad. Easy to prepare and easy cleanup.
user vote
12 ago. 08 por el miembro: Liz Proctor

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 293 calorías en una porción de Stuffed Green Peppers.
Desglose de Calorías: 39% grasa, 32% carbh, 29% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1227 kj
293 kcal
Carbohidratos
23,55g
Azúcar
5,33g
Proteína
21,65g
Grasa
12,59g
Grasa Saturada
6,083g
Grasa Trans
0,482g
Grasa Poliinsaturada
0,544g
Grasa Monoinsaturada
4,704g
Colesterol
61mg
Fibra
3g
Sodio
542mg
Potasio
704mg
15%
de IDR*
(293 cal)
15% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (32%)
 
Grasa (39%)
 
Proteína (29%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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