Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: cbella

Roasted Cauliflower with Parmesan & Garlic

Cauliflower roasted with parmesan cheese and spices makes for a terrific side.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 400 °F (200 °C).
  2. Cut cauliflower into florets and put in a single layer in an oven-proof baking dish. Toss in the garlic.
  3. Squeeze lemon juice over cauliflower and drizzle each piece with olive oil.
  4. Sprinkle with salt and pepper. If the oven hasn't reached 400°F yet, set aside until it has.
  5. Place casserole in the hot oven, uncovered, for 25-30 minutes, or until the top is lightly brown. Test with a fork for desired doneness. Fork tines should be able to easily pierce the cauliflower.
  6. Remove from oven and sprinkle with parmesan cheese. Serve immediately.
896 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I have tried my own versions of this roasted cauliflower recipe, and all have been very tasty. However, I have found that 400 degrees in my oven results in cauliflower that is overly browned (which my husband dislikes) and not done enough (I don't want it mushy, just sweet and tender). I roasted the last batch at 350 degrees for about 35-40 minutes, and it was perfect! A little brown, and more tender.
user vote
10 ago. 16 por el miembro: pidgiesgirl
loved it, will do it many times from now on!
user vote
28 ago. 12 por el miembro: themartin
Everyone at the dinner table loved it last night! Thanks!
user vote
14 may. 12 por el miembro: vjinnc2
I love this! So easy to make too!
user vote
10 may. 12 por el miembro: Lisa landis
2 pts
user vote
03 dic. 11 por el miembro: mama mel
I put all the ingredients in a plastic bag and mixed it up that way. I only used one tbsp of olive oil and some of that stayed in the bag when I was done.
user vote
01 mar. 11 por el miembro: gretajohnson
This is my husband's favorite vegetable dish. I usually add additional garlic, and sometimes a bit of oregano too. So quick and easy for a weeknight meal.
user vote
16 feb. 11 por el miembro: Feisty174
Easy to make and very tasty - even if you're not a cauliflower fan.
user vote
14 feb. 11 por el miembro: O'hara
I love this dish and did not care for cauliflower. Now I am going to try other cauliflower recipes. Thanks CBella
user vote
07 feb. 11 por el miembro: tryin2lose1970
great and I'm not a fan of cauliflower! Thanks!!
user vote
06 sep. 10 por el miembro: goWest
1 a 10 de 12 Siguiente

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Platos para Acompañar

Recetas más Recientes

por el miembro: Jared Sadi
Desayuno fácil y rápido bajo en calorías.
por el miembro: giselamolnar
Desayuno sabroso y rápido.
por el miembro: nleal03
Delicioso, bajo en carbohidratos y fácil de hacer.
por el miembro: sabri.lu.1122
Brownies sabrosos y rápidos de hacer con ingredientes fáciles de encontrar.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 112 calorías en una porción de Roasted Cauliflower with Parmesan & Garlic.
Desglose de Calorías: 56% grasa, 31% carbh, 13% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
467 kj
112 kcal
Carbohidratos
9,23g
Azúcar
3,75g
Proteína
3,94g
Grasa
7,58g
Grasa Saturada
1,414g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,873g
Grasa Monoinsaturada
5,164g
Colesterol
2mg
Fibra
3,7g
Sodio
206mg
Potasio
459mg
6%
de IDR*
(112 cal)
6% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (31%)
 
Grasa (56%)
 
Proteína (13%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.