Rendimientos: 4 porcion(es)
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Ensaladas y Aderezos para Ensaladas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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High in fiber with lots of flavor.
Ingredientes
Instrucciones
- Bring the broth to a boil.
- Add the bulgur, and sprinkle with salt, pepper, and curry powder.
- Cover and cook for 5 minutes, stir in peas, carrots, and cabbage (both chopped fine).
- Cook an additional 3 minutes or until all the liquid is absorbed.
- Fluff with a fork.
- Note: adapted from a recipe by Robin Miller (The Food Network).
23 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Be sure to get the quick cooking bulgur. One serving is 3 points. I serve it with the lettuce wraps, using up the extra cabbage and carrot from that recipe (and to tie the flavors together).
18 sep. 07 por el miembro: angelathomas
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Resumen Nutricional:
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Hay 163 calorías en una porción de Curried Wheat Salad.
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Desglose de Calorías: 5% grasa, 77% carbh, 18% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
680 kj
162 kcal
Carbohidratos
33,4g
Azúcar
2,71g
Proteína
7,55g
Grasa
0,97g
Grasa Saturada
0,232g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,305g
Grasa Monoinsaturada
0,212g
Colesterol
0mg
Fibra
8,9g
Sodio
308mg
Potasio
329mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (77%)
Grasa (5%)
Proteína (18%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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