Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: photosage
Balsamic & Parmesan Roasted Cauliflower
A yummy side dish or meal.
Ingredientes
Instrucciones
- Pre-heat oven to 450° F (220° C).
- Discard the base and leaves from the cauliflower, and cut the remaining cauliflower into small pieces (like you would to broccoli).
- Toss in a large bowl the cauliflower, oil, salt, thyme, and pepper. (Use pepper as preferred and if you like use a little lemon pepper as well.)
- Spread the cauliflower on a cookie sheet and place in the oven for 15 to 20 minutes so it softens and starts to turn golden brown.
- Take the cauliflower out and toss it with the balsamic vinegar and the parmesan cheese.
- Return to oven and roast for another 5 to 10 minutes so the cheese melts.
- Note: depending on the type of parmesan cheese, the calories can end up higher or lower.
762 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
I love pepper on cauliflower but this was way too peppery. Also, didn't need all that parmesan cheese with the extra calories. Next time, I may forego the cheese and cut down on the pepper. Olive oil, balsamic and thyme would do nicely, and add salt & pepper when done.
17 may. 14 por el miembro: Arlington40186
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Very tasty! Only used a sprinkling of fresh ground pepper, other than that followed recipe. Hubby and I ate the entire cauliflower as a side for BBQ grilled chicken thighs with a fresh mixed greens salad and avocado.
22 feb. 14 por el miembro: Lissyk
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To make it nutritarian, I will substitute the parmasean cheese with nutritional yeast, but it will still be as tasty as the picture!
04 mar. 12 por el miembro: lineruds
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I haven't tried this but my feeling is that it could be adjusted incrementally to serve any number o f people and still taste great! How could it go wrong? No way. No way, indeed!
29 feb. 12 por el miembro: dorseybroich
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I'm working on keeping my fats down so I actually left off the balsamic and parmesan and it was still yummy.
21 nov. 11 por el miembro: Mik335
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Delicious
04 sep. 11 por el miembro: Ablain
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Excellent! The pepper made it spicy but we loved it.
07 may. 11 por el miembro: JBurdell
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Nice and flavourful - didn't need to use all the parmesan - probably used 1/2
17 feb. 11 por el miembro: janeski
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Very low-GI and tastes good, though I would add more vinegar.
15 ene. 11 por el miembro: oceanroses
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Very good. I added mrs. Dash and no parmesan(to much sodium)
02 oct. 10 por el miembro: wandpo
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Resumen Nutricional:
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Hay 204 calorías en una porción de Balsamic & Parmesan Roasted Cauliflower.
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Desglose de Calorías: 64% grasa, 13% carbh, 24% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
852 kj
204 kcal
Carbohidratos
6,68g
Azúcar
1,6g
Proteína
12,24g
Grasa
14,64g
Grasa Saturada
5,9g
Grasa Poliinsaturada
0,984g
Grasa Monoinsaturada
7,428g
Colesterol
20mg
Fibra
2,2g
Sodio
647mg
Potasio
250mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (12%)
Grasa (64%)
Proteína (24%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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