Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Ensaladas y Aderezos para Ensaladas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: cbella
Zucchini Carpaccio
A light summer salad with layers of zucchini and avocado topped with lemon juice for a healthy side-dish.
Ingredientes
Instrucciones
- From 1 lemon, finely grate 1/2 teaspoon peel and squeeze 2 tablespoons juice into a small bowl.
- With wire whisk, stir in extra virgin olive oil, salt and freshly ground black pepper.
- With sharp knife or adjustable blade slicer, cut zucchini into paper-thin slices.
- On a large serving plate, arrange zucchini in overlapping layers with avocado slices.
- Drizzle lemon dressing all over vegetables and top with almonds (or pine nuts).
112 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
This is delicious, even as a leftover. A little higher in carbs than I need, but easy to make. I added green olives, garlic salt, and cherry tomatoes.
17 jun. 18 por el miembro: Texasgranny6
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Tastes great and looks amazing
03 dic. 10 por el miembro: Petite-Pixie
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Resumen Nutricional:
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Hay 213 calorías en una porción de Zucchini Carpaccio.
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Desglose de Calorías: 68% grasa, 24% carbh, 9% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
892 kj
213 kcal
Carbohidratos
14,08g
Azúcar
4,81g
Proteína
5,02g
Grasa
17,69g
Grasa Saturada
2,376g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
2,788g
Grasa Monoinsaturada
11,806g
Colesterol
0mg
Fibra
6,6g
Sodio
96mg
Potasio
895mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (23%)
Grasa (68%)
Proteína (9%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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