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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
45 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Desayuno
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Lostquilt

Kale & Feta Breakfast Casserole

A low carb breakfast casserole.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 375 °F (190 °C).
  2. Wash the kale if needed and spin dry or dry with paper towels, then coarsely chop kale.
  3. Heat oil over medium-high heat in a large frying pan. When oil is hot add the kale and cook while stirring until kale is wilted and starting to soften, about 3-5 minutes (red Russian kale will cook more quickly; darker green kale varieties will take longer to soften.)
  4. Spray a 8"x10" casserole dish with olive oil or nonstick spray, then put barely-cooked kale in the bottom of the dish. Crumble feta cheese over the kale. Beat eggs with 1 teaspoon Spike Seasoning, salt, and fresh ground black pepper; then pour eggs over kale/feta (take a fork and gently stir so the veggies and cheese are well distributed in the eggs).
  5. Bake the casserole 40-45 minutes, or until eggs are set and the top is starting to lightly brown. Serve hot. Good with a dollop of low-fat sour cream.
  6. Note: leftover egg casserole will keep in the fridge for about a week. Reheat in the microwave for 1-2 minutes.
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Resumen Nutricional:

Hay 233 calorías en una porción de Kale & Feta Breakfast Casserole.
Desglose de Calorías: 64% grasa, 8% carbh, 28% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
973 kj
233 kcal
Carbohidratos
4,38g
Azúcar
1,54g
Proteína
16,2g
Grasa
16,49g
Grasa Saturada
8,116g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
1,655g
Grasa Monoinsaturada
4,865g
Colesterol
440mg
Fibra
0,6g
Sodio
363mg
Potasio
272mg
12%
de IDR*
(233 cal)
12% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (8%)
 
Grasa (64%)
 
Proteína (28%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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