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Rendimientos:
8 porcion(es)
Comida tipo:
Postres
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Sousani

Pumpkin Flan

A low fat holiday dessert option.

Ingredientes

Instrucciones

  1. To make caramel, in a small heavy saucepan melt 3/4 cup of sugar over low heat, stirring constantly. After it melts, increase to heat to medium and cook, without stirring, until it turns dark gold. Be careful not to burn.
  2. Remove from heat and add water (it may hiss at you.) Return to low heat and stir until liquid. Carefully pour into small pie or cake pan, tilting until the bottom and part of the sides are coated. Put aside.
  3. Pre-heat oven to 325 °F (160 °C). Whisk 1/3 cup sugar and eggs until smooth. Mix in puree, cinnamon and vanilla. Stir in milk.
  4. Put the caramel-coated pan into a larger pan. Pour cold water into the larger pan so that the water comes to about halfway up the sides of the smaller pan.
  5. Pour the pumpkin mixture into the caramel-coated pan. Place in pre-heated oven.
  6. Bake for an hour, until a knife inserted a little bit away from the edge of the pan comes out clean.
  7. Remove carefully from oven, place in sink for best control. Drain the water. Remove custard pan from the larger pan and place on rack to cool. Refrigerate after cooling until ready to serve.
  8. To serve, place a larger plate or platter over the pan and invert. Cut into eight pieces.
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Revisiones 
Good recipe. I like baked custards and pumpkin; I'll definitely make this one again.
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29 oct. 09 por el miembro: doit2it

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 170 calorías en una porción de Pumpkin Flan.
Desglose de Calorías: 14% grasa, 75% carbh, 12% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
709 kj
170 kcal
Carbohidratos
32,24g
Azúcar
30,59g
Proteína
5,04g
Grasa
2,62g
Grasa Saturada
0,875g
Grasa Poliinsaturada
0,35g
Grasa Monoinsaturada
0,987g
Colesterol
107mg
Fibra
1g
Sodio
56mg
Potasio
171mg
8%
de IDR*
(170 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (74%)
 
Grasa (14%)
 
Proteína (12%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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