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Rendimientos:
8 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
1 hr
Comida tipo:
Postres
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: rkd314

Baked Pumpkin Custard

Delightful pumpkin custard that's just like pumpkin pie without the crust.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Mix the pumpkin with the spices.
  2. Add the milk, eggs slightly beaten, and stir until smooth and well combined.
  3. Bake in a non-stick cake pan at 425 °F (220 °C) for 15 minutes.
  4. Lower heat to 350 °F (175 °C) and bake an additional 30-40 minutes.
  5. The custard will be puffed up, but will fall when it cools. It will have a slightly caramelized top and bottom instead of a pie crust.
  6. Serve as you would pumpkin pie.
377 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Found this under diabetic recipes. Please explain how this is diabetic friendly when it contains almost 32 grams of carbs and almost 29 grams of sugar??? Definitely NOT diabetic friendly!
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01 mar. 20 por el miembro: Asa Lay
Delicious. I used fat free sweetened condensed milk, and it was delicious. We made it for dinner guests and kids, and everyone one gobbled it down!
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11 nov. 12 por el miembro: Swettle
SERVING SIZE PLEASE!!!!!
user vote
03 jun. 12 por el miembro: virgtony
This is another great recipe from the site. I wonder how much the calories would be with fat free condensed milk. I can't wait for Thanksgiving to have this dish. Yummy.
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08 ago. 10 por el miembro: Mkaleokalani
This dish is always such a treat :)!!! It was dessert tonight and my whole entire family enjoyed it! I used low fat condensed milk and it was just as rich and yummy as whole condensed milk! LOVE IT!!
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08 nov. 09 por el miembro: gburgos1113

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 197 calorías en una porción de Baked Pumpkin Custard.
Desglose de Calorías: 26% grasa, 62% carbh, 12% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
826 kj
197 kcal
Carbohidratos
31,65g
Azúcar
28,88g
Proteína
6,1g
Grasa
5,78g
Grasa Saturada
3,228g
Grasa Poliinsaturada
0,352g
Grasa Monoinsaturada
1,707g
Colesterol
70mg
Fibra
1,7g
Sodio
229mg
Potasio
313mg
10%
de IDR*
(197 cal)
10% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (62%)
 
Grasa (26%)
 
Proteína (12%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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