Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: scullme
Thai Green Curry
Flavorsome Thai vegetable curry with coconut milk and tofu.
Ingredientes
Instrucciones
- Chop tofu. Stir fry tofu and vegetables.
- Mix coconut milk, green curry paste, fish sauce and lime juice together. Whisk until paste is dissolved.
- Pour mixture into wok with tofu and vegetables. Heat through.
61 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Very nice! Even better when topped with fresh basil and mint, since they seem to up the herbal "freshness factor" I associate with Thai food. The recipe is fine as it is, but if I were going to modify it, I would add a few lime leaves, a few slices of galingal root, and substitute vegetable broth for the coconut milk... but then its Jungle Curry, not Green Curry.
17 feb. 15 por el miembro: berelinde
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I substituted oyster sauce for fish sauce. Best thrown-together curry ever. I recommend Uncle Ben's basmati rice you can steam in the microwave to have with this.
22 feb. 10 por el miembro: Whitespider
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Resumen Nutricional:
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Hay 170 calorías en una porción de Thai Green Curry.
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Desglose de Calorías: 48% grasa, 27% carbh, 26% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
711 kj
170 kcal
Carbohidratos
11,65g
Azúcar
3,59g
Proteína
11,15g
Grasa
9,18g
Grasa Saturada
3,54g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,545g
Grasa Monoinsaturada
4,307g
Colesterol
0mg
Fibra
2g
Sodio
980mg
Potasio
193mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (26%)
Grasa (48%)
Proteína (26%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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