Rendimientos: 4 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Skillet cooked halibut with wine and capers.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat the oil and butter in a large skillet over medium-high heat.
- Season halibut pieces with salt and pepper and dredge in flour.
- Fry the halibut until golden brown on both sides and fish flakes easily, about 6-7 minutes total.
- Remove from pan and transfer to dinner plates keeping warm.
- Return pan to heat; pour wine into the hot empty skillet and use a spatula to scrape any browned bits from the bottom.
- Let the wine reduce by half then stir in the garlic and capers.
- Let sauce simmer for a minute to blend flavors and then pour sauce over fish and serve.
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Receta sencilla, sabrosa y baja en calorías.
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Dulce, sabrosa y fácil.
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Rico, húmedo y alto en fibra.
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Refrigerio sabroso, húmedo y rico en fibra.
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Resumen Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 256 calorías en una porción de Halibut Piccata.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 45% grasa, 13% carbh, 42% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1071 kj
256 kcal
Carbohidratos
7,35g
Azúcar
0,28g
Proteína
24,73g
Grasa
11,87g
Grasa Saturada
4,51g
Grasa Poliinsaturada
1,454g
Grasa Monoinsaturada
4,816g
Colesterol
52mg
Fibra
0,4g
Sodio
255mg
Potasio
544mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (13%)
Grasa (45%)
Proteína (42%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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