Stuffed Peppers with Lentils
Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 2 hrs
Comida tipo:
Platos Principales
Platos para Acompañar
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: ceececarma
Stuffed Peppers with Lentils
Lentils replace the meat in this warm comforting dish.
Ingredientes
Instrucciones
- Cut peppers in half lengthwise and remove seeds. Place cut side up in casserole dish.
- Combine rice, lentils, tomatoes, parmesan, garlic and oregano.
- Add salt and pepper to taste. Divide mixture evenly between the 4 pepper halves. Top with 1 cup water and spoon marinara sauce over top.
- Cover tightly and bake at 350 °F (175 °C) for 75-90 minutes until peppers are soft, occasionally pouring sauce back into the peppers.
136 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
was very very good, the lentils made it seem like it was hamburger. Going to be making this again!!!!
14 ago. 12 por el miembro: avengergrl64
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Resumen Nutricional:
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Hay 192 calorías en una porción de Stuffed Peppers with Lentils.
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Desglose de Calorías: 8% grasa, 74% carbh, 18% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
803 kj
192 kcal
Carbohidratos
39,02g
Azúcar
8,48g
Proteína
9,37g
Grasa
1,98g
Grasa Saturada
0,514g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,632g
Grasa Monoinsaturada
0,597g
Colesterol
1mg
Fibra
8,7g
Sodio
380mg
Potasio
651mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (74%)
Grasa (8%)
Proteína (18%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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