Rendimientos: 3 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 40 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A lean beef braciole with a side of steamed broccoli.
Ingredientes
Instrucciones
- To prepare, mince garlic, parsley, and green bell pepper. Chop broccoli. Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Fillet (butterfly) beef loin, making it one thin long piece.
- Season meat with steak seasoning and sprinkle minced garlic, parsley, paprika, extra virgin olive oil, diced bell pepper and low fat parmesan, all over the top part of the filleted loin.
- Begin to roll the top part of loin inwards, keeping seasoning and ingredients inside, while also re-creating the loin's original, long, tubular shape. Secure loin with tooth picks or tie it in sections with kitchen twine.
- Coat baking pan with extra virgin olive oil and place braciole in pan. Drizzle extra virgin olive oil on top of braciole and season outside of beef with paprika, garlic, parsley and steak seasoning.
- Place in oven for 25-35 minutes. While braciole is baking, begin to steam broccoli on top of stove, in sauté pan with 1/2" of water in bottom of pan. Steam until broccoli is at desired texture.
- Sprinkle steamed broccoli with black pepper. When braciole is done, slice into 3 oz portions. Each portion should resemble a pin-wheel design.
- Plate and enjoy. Note you can have the butcher butterfly the meat, but it’s easy to do yourself if you have a good filleting knife!
106 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Looks tasty, but at 15.7 carbs [only 3.3 fiber] and 3g sugars, this diet is not good for induction.
05 mar. 14 por el miembro: lwieb
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I love love this recipe, so good for you as well with the broccoli
15 oct. 13 por el miembro: Johankepler718
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Resumen Nutricional:
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Hay 346 calorías en una porción de Pin-wheel Style Braciole & Broccoli.
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Desglose de Calorías: 49% grasa, 18% carbh, 33% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1448 kj
346 kcal
Carbohidratos
15,7g
Azúcar
3,15g
Proteína
29,53g
Grasa
19,11g
Grasa Saturada
5,225g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,67g
Grasa Monoinsaturada
3,642g
Colesterol
62mg
Fibra
3,3g
Sodio
306mg
Potasio
817mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (18%)
Grasa (49%)
Proteína (33%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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