Rendimientos: 8 porcion(es)
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Postres
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
|
Make the most of fresh sweet peaches.
Ingredientes
Instrucciones
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
- Cut peaches in half and remove pits. Cut each half into 8 slices.
- Combine peaches, sugar, lemon juice, cinnamon and cornstarch in a medium bowl and set aside.
- Melt butter in sauce pan. Crush gingersnaps into fine crumbs; place into melted butter and combine.
- Pat crumb mixture into bottom of a 9" ceramic or glass pie plate; make sure crumbs are evenly distributed.
- Starting at edge of pie plate arrange peaches in concentric circles so that they cover the entire service of the place forming a flower like pattern. Pour any remaining liquid from peach mixture evenly over top of pie.
- Bake pie in bottom 1/3 of oven for 20 minutes; reduce heat to 325 °F (160 °C) and bake for 40 minutes more.
- Remove from oven and cool completely (about 2 hours). Slice into 8 pieces just before serving.
86 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
|
|
|
|
|
Revisar esta receta
Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
|
|
|
Ver Más Recetas
|
Filtrar por Tipo de Comida
Panes y Productos Horneados
Postres
Recetas más Recientes
Rico, húmedo y alto en fibra.
|
Merienda tierna, deliciosa y baja en carbohidratos.
|
Dulce, sabrosa y fácil.
|
Sabroso, saludable y rico en fibra.
|
|
Enviar una Receta
Resumen Nutricional:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 166 calorías en una porción de Gingersnap Peach Pie.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 24% grasa, 71% carbh, 4% prot. |
|
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
696 kj
166 kcal
Carbohidratos
31,07g
Azúcar
19,71g
Proteína
1,86g
Grasa
4,69g
Grasa Saturada
2,232g
Grasa Poliinsaturada
0,413g
Grasa Monoinsaturada
1,659g
Colesterol
8mg
Fibra
2g
Sodio
104mg
Potasio
247mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (72%)
Grasa (24%)
Proteína (4%)
|
|
*Basado en un IDR de 2000 calorías
|