Rendimientos: 2 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Pats
Turkey Meatloaf
Moist and flavorful meatloaf.
Ingredientes
Instrucciones
- Mix seasoning with the ground meat.
- Form into a loaf; it should feel firm enough to hold together.
- Spray a loaf pan with butter flavored cooking spray.
- Add the meat loaf and sprinkle with additional garlic and pepper.
- Cover pan with foil and place in a 350 °F (175 °C) oven for 20 minutes.
- Check meat, uncover and cook to 160 °F (70 °C).
- Allow to cool slightly then slice half inch slices.
- Note: four slices are good for dinner, the rest for lunch another day.
102 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
A little heavy on the pepper. I added basil and onion. This recipe is easily modified to suit your taste.
03 nov. 13 por el miembro: munkema
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I added some bbq sauce for flavor and chopped onions for texture. The first time I made meatloaf without bread crumbs and egg and it turned out very well.
25 may. 10 por el miembro: Cberthiaume
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We thought it was horrible as well. Too spicy and I like spicy. I like the idea of the egg or bacon. May be willing to give it another shot.
02 jul. 08 por el miembro: esherrett
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sounds very good will be trying. especially for phase 1
28 mar. 08 por el miembro: cathleen7182
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I added red bell peppers and chopped onion. It was surprisingly good! I hardly even use beef anynmore for anything.
07 feb. 08 por el miembro: redrose2427
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ill have to try this one, but i normally put different colored peppers in mine, onion. plus different kind of spices.
06 feb. 08 por el miembro: steeler74386
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It was horrible, unless the amounts are wrong cause it was too strong with the pepper?
15 nov. 07 por el miembro: gigglebox1
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great loaf i put vrggies chopped to get more filler in it
11 nov. 07 por el miembro: patricia black
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This recipe has possibilities for endless variations. Wrap the loaf before baking, with strips of turkey bacon, or add a couple boiled(and cooled and peeled) eggs to the ground meat and season with sage and celery salt. Sprinkle with paprika and crushed rosemary before baking. Or add green olives to the ground meat with oregano and garlic and shape, bake, allow to cool, and slice into luncheon meat.
25 oct. 07 por el miembro: Pats
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Resumen Nutricional:
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Hay 362 calorías en una porción de Turkey Meatloaf.
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Desglose de Calorías: 48% grasa, 6% carbh, 46% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1513 kj
362 kcal
Carbohidratos
5,38g
Azúcar
1,08g
Proteína
40,71g
Grasa
18,95g
Grasa Saturada
5,154g
Grasa Trans
0,62g
Grasa Poliinsaturada
4,626g
Grasa Monoinsaturada
7,076g
Colesterol
179mg
Fibra
1,4g
Sodio
216mg
Potasio
624mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (6%)
Grasa (48%)
Proteína (46%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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