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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: dee

Chicken Vegetable Stir-Fry

Great for the whole family. Use any veggies you have.

Ingredientes

Instrucciones

  1. In a skillet over medium-high heat, saute the garlic and ginger in peanut oil and stir quickly for 30 seconds.
  2. Raise the heat, add the chicken, and stir-fry for 2-3 minutes.
  3. Add the broccoli, water chestnuts, and red pepper while stirring quickly after each addition.
  4. Finally, add the soy sauce, oyster, and brown sugar and cook until the vegetables are tender but not soggy.
  5. Serve with steamed rice. Enjoy your meal.
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Resumen Nutricional:

Hay 321 calorías en una porción de Chicken Vegetable Stir-Fry.
Desglose de Calorías: 16% grasa, 12% carbh, 73% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1344 kj
321 kcal
Carbohidratos
9,04g
Azúcar
4,32g
Proteína
56,49g
Grasa
5,4g
Grasa Saturada
1,194g
Grasa Trans
0,06g
Grasa Poliinsaturada
1,451g
Grasa Monoinsaturada
1,758g
Colesterol
137mg
Fibra
1,6g
Sodio
964mg
Potasio
798mg
16%
de IDR*
(321 cal)
16% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (11%)
 
Grasa (16%)
 
Proteína (73%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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