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Baked Stir Fry
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Rendimientos:
3 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
1 hr
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro:
sstarlin001
Baked Stir Fry
Typical stir fry recipe except baked to avoid the oil/fat needed to fry it.
Ingredientes
4 oz thin wheat spaghetti, dry
6 oz bella mushrooms
1
grande
chicken breast
3 pequeñas yellow squash
1/4 cup fat free Italian dressing
2 medianos zucchinis
1/4 cup soy sauce
Instrucciones
Slice thin the chicken, zucchini, squash and mushrooms (the thinner you slice it the quicker it will cook).
Combine ingredients in a metal or glass pan large enough to hold them and allow for some stirring. Add Italian dressing and soy sauce. If the pan is rather large and the sauce isn't at least 1" deep you can add water as needed. Too much juice/water will make this dish soggy.
Bake at to 300 °F (205 °C) for about 45 minutes. At 45 minutes stir the ingredients around and add the noodles in a way that the remaining juice will reach them. If there is not enough juice you can add water as needed.
Once the noodles are done, remove and serve.
Note: You can add all kinds of vegetables to this dish like carrots, snow peas, water chestnuts etc. You can make it without the noodles for less calories and carbs however using the noodles eliminates the need for a side dish. You can change the meat to your favorite, cooking time should stay the same.
278 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
Revisiones
For those who are wanting to make it healthier again, I use Shirataki Noodles, reduces the carb factor while increasing your fibre intake.
11 ene. 19 por el miembro:
lukemcervale
Too many carbs
17 feb. 16 por el miembro:
yorsenga
9 Weight Watcher Points
19 ago. 14 por el miembro:
Cynsew
I did this tonight vegetarian style! Quorn Chicken cutlets was used. Family loved it which is a plus!
12 sep. 13 por el miembro:
Water Fairy
Just leaving off the meat as we are vegetarians
27 abr. 13 por el miembro:
Pani1
Really good! Easy to make and lots of veggies, I like all that!
13 abr. 13 por el miembro:
morrischick
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Resumen Nutricional:
Hay 346 calorías en una porción de Baked Stir Fry.
Desglose de Calorías:
17% grasa
, 46% carbh, 36% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1446 kj
346 kcal
Carbohidratos
42,01g
Azúcar
8,92g
Proteína
32,96g
Grasa
7,01g
Grasa Saturada
1,765g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
2,134g
Grasa Monoinsaturada
2,308g
Colesterol
62mg
Fibra
8,4g
Sodio
1323mg
Potasio
893mg
17%
de IDR*
(346 cal)
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (47%)
Grasa (17%)
Proteína (36%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías
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