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Rendimientos:
8 porcion(es)
Comida tipo:
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por el miembro: Pennink1

Oatmeal Fruit Cobbler

Oatmeal packets make this a fast recipe to whip up before fruit goes bad.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
  2. Place peaches in 8 x 8" baking dish or pie plate.
  3. in separate bowl, mix oatmeal packages with walnuts and margarine empty Splenda into mix, mix until some pieces stick together.
  4. Sprinkle over fruit.
  5. Bake for about 30 minutes until brown and bubbly.
  6. Serve with fat free topping (like lite Cool Whip).
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Revisiones 
With all the fruit I'm eating, this will help me use it in a weight watcher great way.
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21 sep. 08 por el miembro: lilalu2u

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 69 calorías en una porción de Oatmeal Fruit Cobbler.
Desglose de Calorías: 22% grasa, 68% carbh, 11% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
289 kj
69 kcal
Carbohidratos
12,54g
Azúcar
6,5g
Proteína
1,94g
Grasa
1,79g
Grasa Saturada
0,234g
Grasa Trans
0,002g
Grasa Poliinsaturada
1,053g
Grasa Monoinsaturada
0,337g
Colesterol
0mg
Fibra
2g
Sodio
31mg
Potasio
156mg
3%
de IDR*
(69 cal)
3% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (67%)
 
Grasa (22%)
 
Proteína (11%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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