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Rendimientos:
20 porcion(es)
Comida tipo:
Postres
Pasa Bocas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Idahofreebird

Mock Peanut Butter Fudge

Low-carb peanut butter fudge.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Melt the butter and peanut butter together in the microwave on high for 1-2 minutes; whisk well.
  2. Whisk in the cream cheese until well blended and smooth.
  3. Whisk in the Splenda then the soy protein powder and blend well.
  4. Line a 7 x 5" baking dish with wax paper or non-stick foil.
  5. Spread the fudge mixture in the pan and chill or freeze until set.
  6. Cut into 20 squares. Store in the refrigerator or freeze.
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Revisiones 
Skip the soy and add a square of old fashioned Bakers Chocolate to 1st 2 ingredients in microwave. Not a fan of Splenda, use 2-3Tbsp Xylitol after microwave step.
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14 oct. 14 por el miembro: MADeal1
This is a great snack quencher for me at my worst time between lunch and supper. I like it better than a WW cookie!!
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15 jul. 13 por el miembro: Sheryyl
I made it with PB2 powder, vanilla whey isolate (protein), and stevia in the raw. Tastes like a diet food, but it works for an emergency craving!
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22 may. 13 por el miembro: nikkchikk
This was OK. It was a bit dry, but you only needed a tiny piece to satisfy your cravings for sweets. It was really a nice alternative.
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27 mar. 12 por el miembro: TAZPEZMOM
not ok for phase 1 (induction)on Atkins! not sure good for even phase 2?
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19 feb. 12 por el miembro: SSgt Santovis Wife
My husband actually liked this and he is really fussy. He only likes his mothers real PB fudge recipe that I normally make, but he is a diabetic and I am dieting so I tried this one out and not half bad.....will make again.
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09 feb. 11 por el miembro: nanahd
OMG, is this good!
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22 ago. 10 por el miembro: Mamabearlj
Excellent!!! I even cut down on the caloires by using fat free cream cheese and low fat peanut butter. It's still wonderful!
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03 ago. 10 por el miembro: slstev
just didn't care for it. more peanut butter maybe.
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20 oct. 08 por el miembro: nizateco
Great alternative to fudge!
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26 sep. 08 por el miembro: teeoh

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 60 calorías en una porción de Mock Peanut Butter Fudge.
Desglose de Calorías: 71% grasa, 10% carbh, 19% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
250 kj
60 kcal
Carbohidratos
1,57g
Azúcar
0,68g
Proteína
3,02g
Grasa
5,03g
Grasa Saturada
1,774g
Grasa Poliinsaturada
0,964g
Grasa Monoinsaturada
2,036g
Colesterol
5mg
Fibra
0,5g
Sodio
11mg
Potasio
69mg
3%
de IDR*
(60 cal)
3% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (10%)
 
Grasa (71%)
 
Proteína (19%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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