Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A healthy spin on a traditional favorite chicken and rice dish that's full of taste and flavor.
Ingredientes
Instrucciones
- In a medium bowl, whisk together broth, cornstarch, sugar, soy sauce, vinegar and ginger; set aside.
- Heat oil in a wok or large skillet over medium-high heat. Add scallions, garlic and pepper and cook 2 minutes. Add chicken and cook until browned all over, about 5 minutes.
- Add reserved sauce and simmer until sauce thickens and chicken is cooked through, about 3 minutes.
- Serve chicken and sauce over rice.
- Yields about 1 cup of chicken and sauce and 1/2 cup of rice per serving.
1684 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
excellent i really enjoyed it . i used splenda instead lighten up the calories
09 feb. 10 por el miembro: misunderstood
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really really good recipe. it feels like your cheating on your diet thats how good it was. i replaced the sugar with splenda, wheat flour instead of corn starch (because i didnt have any) and brown rice instead of white rice and it was still amazing!!!
06 feb. 10 por el miembro: blily
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Add a little hot sauce to give it a bit more kick! Awesome!
08 ene. 10 por el miembro: meat1oaf
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This was excellent!!! I too had brown rice and splenda. My family had no idea it was a "diet" recipe!
11 sep. 09 por el miembro: Shellyrae
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Pretty good I did the splenda and the brown rice. good eats! Thanks for the recipe:)
22 jun. 09 por el miembro: Shaley1999
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I also used splenda instead of sugar.
26 feb. 09 por el miembro: trimelda
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I substituted brown rice for white, which raised the calorie count a bit but added enough fiber to bring the weight watcher points down to 5 per serving with 3/4 cups rice instead of 1/2 cup.
16 feb. 09 por el miembro: plumpkin
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If you didn't use the rice it wouldn't be as bad.
08 ene. 09 por el miembro: wendibarber
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6 points a serving...i'll have to try it to see if it's worth the points but sounds good!
27 jun. 08 por el miembro: apikalia
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Resumen Nutricional:
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Hay 298 calorías en una porción de General Tsao Chicken.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 12% grasa, 46% carbh, 41% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1247 kj
298 kcal
Carbohidratos
33,45g
Azúcar
6,81g
Proteína
29,68g
Grasa
3,96g
Grasa Saturada
0,832g
Grasa Trans
0,028g
Grasa Poliinsaturada
1,132g
Grasa Monoinsaturada
1,462g
Colesterol
66mg
Fibra
0,7g
Sodio
480mg
Potasio
406mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (47%)
Grasa (12%)
Proteína (41%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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